News Flash:

Ce meserie a avut Gina Pistol inainte de a ajunge prezentatoare tv. Multora le-ar fi rusine cu asta

7 Ianuarie 2022
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol este o persoana cu notorietate acum, este iubita artistului Smiley si mama unei fetite, pe nume Josephine. Desi acum pare ca in viata ei toate aspectele s-au echilibrat, nu intotdeauna lucrurile au stat astfel. Provenind dintr-o familie modesta, din judetul Teleorman, aceasta a trecut prin despartirea parintilor ei.

Mai mult, despre tatal vedetei s-a spus ca acesta ar fost si violent. In ce priveste studiile, Gina Pistol nu a urmat un liceu de prestigiu, iar dupa cele 12 clase s-a angajat ca vanzatoare in orasul Rosiorii de Vede. Dupa un timp, aceasta s-a mutat in Bucuresti, acolo unde a reusit sa se angajeze la un magazin de lux. Acolo, ea fost remarcata de anumiti clienti potenti financiar si a fost invitata sa pozeze in celebra revista Playboy.

Gina Pistol a stiut de la inceput ce fel de viata isi doreste. Ajunsa la Capitala, blondina a decis sa abordeze calea mai usoara a lucrurilor si, cum la acea vreme social media nu era o rampa buna de lansare, Gina a decis sa pozeze pentru Playboy. Castingul nu a fost deloc usor, iar concurenta era destul de mare. In juriu se afla si Florin Calinescu care in locul Ginei, ar fi preferat pe oricine era mai dezinvolta si mai provocatoare.

Spre norocul Ginei, cel care a vrut-o neaparat pe coperta a fost chiar directorul revistei Playboy. Un alt aspect foarte interesant este faptul ca Gina faceau asta pe vremea cand Smiley avea 17 si, cel mai probabil, nici nu auzise de ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004736 (s)