News Flash:

Dan Negru a dat bir cu fugitii dupa ce a pierdut audientele in fata celor de la PRO TV. Unde a plecat prezentatorul

7 Ianuarie 2022
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentare. Emisiunile lui aduna milioane de telespectatori in fata televizorului, iar celebrul Revelion aproape ca a devenit o marca doar a lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Anul acesta, prezentatorul a anuntat ca va fi pentru ultima data cand va prezenta celebrul Revelion la Antena 1. Telespectatorii nu au primit prea bine vestea asta si se pare ca s-au razbunat pe Negru. Pentru prima data in 22 de ani, Revelionul cu masti al lui Dan Negru a fost detronat de cei de la PRO TV. „Protevelionul” a fost pe placul romanilor care au decis sa petreaca nopatea dintre ani alaturi de vedete trustului PRO TV. Vestea nu i-a picat deloc bine lui Negru si nici celor din productie. Totusi, prezentatorul a dat dovada de fairplay, iar mesajul postat pe social media a scos la iveala ca poate fi un domn si atunci cand pierde.

Dan Negru a plecat la drum imediat dupa Revelion, cu destinatia Chisinau, unde va sarbatori Craciunul, pe rit vechi, alaturi de admiratorii sai carora le-a pregatit, la postul Prime TV, un show de exceptie, cu mari vedete de peste Prut. Contactat de reporterii playtech.ro, Dan Negru, ”Regele audientelor” si la Chisinau, de 14 ani, a declarat, in exclusivitate:

”Pe 13 e Revelionul la Chisinau, iar azi e Craciunul, pe rit vechi, si am o editie speciala la tv. Iar editia de Revelion va fi diuzata pe 13 ianuarie. Pentru mine, Craciunul si Revelionul nu s-au terminat. Filmez in Moldova pentru televiziunea Prime TV, unde fac revelioane si editii speciale de Craciun, de vreo 14 ani. Azi e Craciunul si le promit celor din Moldova programe wow, ca-n toti anii trecuti”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007845 (s)