News Flash:

Andreea Tonciu vrea sa ajunga din nou pe mana medicului estetician. Cati bani vrea sa arunce pe operatii. „Vreau sa stau cu doctorul 10 ore”

10 Ianuarie 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu se pregateste de plecarea in Republica Dominicana. Brunetei nu ii va fi deloc usor in jungla sa lupte pentru supravietuire, dar are o motivatie. Aceasta vrea sa castige marele premiu, mai ales ca are de gand ca la intoarcerea in tara sa treaca pe la medicul estetician. Vedeta nu se multumeste cu una, cu doua, ci are o intreaga lista de dorinte care pot deveni realitate doar in cabinet esteticianului. 

Andreea Tonciu a plecat in aventura vietii ei cu un singur scop: acela de a se intoarce acasa cu titlul, dar și cu marele premiu de la „Survivor”. Competitia de pe PRO TV ar putea fi unica sansa a Andreei sa atinga perfectiunea. Concurenta „Survivor” are o rezolutie anul acesta care o costa nici mai mult, nici mai putin de 60.000 de euro. Andreea ii urmeaza exemplul Biancai Dragusanu si vrea sa fie perfecta din cap pana-n picioare.

„Trebuie sa ma operez sa-mi fac blefaroplastie, mi s-au lasat pleoapele, dar imi e frica de anestezie. Vreau sa-mi fac mai multe interventii, am aproape 36 de ani. Mai bine imi face anestezie totala. Costa 50-60 de mii de euro toate interventiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau sa-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposuctie, vreau sa-mi bag grasime in posterior, vreau cat eyes, vreau sa-mi fac pometii, cearcanele, buzele, santurile, gusa. La nas nu mai vreau. Nu vreau sa ma mai recunoasca telefonul. Sotul o sa fie mandru, trebuie sa vina iar sa ma ceara de nevasta, sa-mi dea alt inel si sa facem alta nunta.  Vreau sa stau cu doctorul 10 ore si sa ma faca total. Mi-a luat sase ani sa-mi fac rinoplastia pentru ca mi-a fost frica.”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show, in urma cu cateva luni, potrivit unica.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005480 (s)