News Flash:

Ana Baniciu a dat de pamant cu Dana Budeanu. „Atata rautate. Vreau doar sa taca”.

10 Ianuarie 2022
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana si Dana

Ana Baniciu poate parea o fiinta firava, dar atunci cand vine vorba de a se apara, fiica lui Mircea Baniciu scoate imediat gherutele. Recent, aceasta a fost invitata in podcastul lui Radu Tibulca, acolo unde a vorbit deschis despre cele mai interesante subiecte din viata ei. Asa cum era de asteptat, au existat si anumite controverse, iar Dana Budeanu a fost pe lista.

Ana Baniciu a facut senzatie in serialul „Pariu cu Viata” de pe PRO TV. Vedeta a recunoscut ca la varsta aceea, popularitatea a luat-o prin surprindere. Pentru ea si pentru gasca ei de prieteni, evenimentele curgea pe banda rulanta. Fiind unul dintre personajele principale, Ana Baniciu nu avea cum sa se prezinte oricum. Ana Baniciu si-a amintit de unde dintre cele mai costisitoare alegeri vestimentare din viata ei. Aceasta a vrut sa atraga toata privirile intr-o rochie semnata de Dana Budeanu. Desi a dat o caruta de bani pe ea, Dana Budeanu nu s-a ferit niciodata sa o faca cu ou si cu otet pe fiica lui Mircea Baniciu.

„Dana Budeanu… de la care am cumparat o rochie acum multi ani. A fost o chestie, ma rog… Eram cu Lala Band, cu «Pariu cu viata». Trebuia sa cumpar rochia asta ca sa ne prezentam la un eveniment. Poate va vedea vreodata acest podcast si sa-i spun ca eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cantari cu Lala Band si am platit o rochie de-ale ei. Dupa care o vedeam pe YouTube cum vorbea in nenumarate randuri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: «Daca stai intr-o saracie de casa mai bine nu te mai posta».

Saracie sau nu… este o casa pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred ca mi-am dorit ceva mai mult decat casa asta in care stau. Nu cred ca am muncit mai mult pentru ceva decat pentru casa mea. E munca mea si nici nu vreau sa mi-o aprecieze ea. Vreau doar sa taca. Atat. (…) Are o rautate, dar e o femeie foarte desteapta. Isi face reclama pe spatele altor femei sau altor oameni care se imbraca cum se imbraca. Poate nici mie nu-mi plac tinutele facute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005730 (s)