News Flash:

Catalin Maruta, o dezamagire pentru tatal lui. Ce cariera si-ar fi dorit barbatul pentru fiul lui

10 Ianuarie 2022
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta este una dintre vedetele reprezentative ale trustului din Pache Protopoescu. Prezentatorul realizeaza de ani buni emisiunea din intervalul orar 15-17 si se mentine in audiente. Catalin este unul dintre cei mai buni prezentatori, iar asta se vede in interviurile pe care le are cu invitatii sai. De-a lungul timpului, formatul emisiunii sale a evoluat si a reusit sa tina cati mai multi telespectatori in fata televizoarelor.


Catalin Maruta este unul dintre prezentatorii care reusesc sa surprinda mereu ineditul. Sotul Andrei este printre primii oameni care afla subiectele in exclusivitate, iar sefii de la PRO TV apreciaza asta. Chiar daca acum este pe buzele tuturor si il cunoaste o tara intreaga, Catalin a fost, la un moment dat, la un pas de a alege o alta cariera. Venind dintr-o familie in care tatal era judecator, iar mama era statistician, Catalin nu avea cum sa nu fie indrumat tot catre o astfel de meserie.

„La Nicolae Titulescu, o facultate senzationala, dar o dezamagire foarte mare pentru tatal meu. Isi dorea foarte tare ca eu sa merg la facultatea de stat. Am mers la particulara pentru ca in vara respectiva aveam alte planuri. Nu mai aveam chef sa stau sa invat ca sa dau abia in toamna examenul la stat.

Tin minte ca am avut o discutie cu el in care mi-a spus: <<Dar macar puteai sa incerci la stat>>. La care eu am raspuns ca sunt deja student si ca vreau sa fac altceva”, a povestit Catalin Maruta in propriul podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)