News Flash:

Bella Santiago a vorbit despre cel mai dramatic episod din viata ei si al fetitei sale. „A trebuit sa merg mai departe... ”

10 Ianuarie 2022
355 Vizualizari | 0 Comentarii
Bella Santiago

Bella Santiago a cucerit din prima publicul de la noi din tara. Filipineza a demonstrat ca are toate atuurile pentru a castiga X Factor si fix asta s-a intamplat. Bella a fost in echipa Deliei care a si preconizat de la inceput ca va castiga competitia cu ea. Acum, Bella a trecut in curtea vecinilor si adversarilor de la Kanal D, acolo unde a intrat in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nu este deloc usor sa filmezi ore in sir si sa copui zeci de tinute pentru defilari. Bella Santiago a intrat in aceasta competitie mai increzatoare ca niciodata si stie ca are toate sansele sa castige. Frumoasa satena este mereu pe primele pozitii, iar juratii aproape ca nu au moment in care sa nu o aprecieze pentru tinute, pentru atitudine si pentru povestile. Gala de data trecuta a fost una extrem de emotionanta pentru Bella, dar si pentru colegele ei si pentru jurati. In momentul defilarii, artista a ales o piesa trista, iar dupa ce s-a incheiat, a decis sa isi deschida sufletul in fata fanilor si sa le spuna care a fost, de fapt, legatura dintre piesa si viata ei. 

„Tatal fetei mele este din armata. Cand a plecat el, mi-a zis ca o sa vina inapoi dupa o saptamana si n-a mai venit. Mi-a zis mama ca probabil a murit si aia e, mergi mai departe. Aveam 20 de ani cand m-am indragostit. Intr-o luna, el venea doua zile acasa. Am stat impreuna un an.

A plecat la razboi in Afganistan. L-am asteptat un an jumatate si n-am mai auzit nimic despre el. Am zis ca merg mai departe, sunt femeie puternica, o cresc singura pe fata mea. Am fost foarte greu. Eu in fiecare zi plangeam. A fost foarte, foarte greu.”, a povestit Bella Santiago la „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005874 (s)