News Flash:

Ana Baniciu, declaratiile care au socat intreg internetul. „Mihai Bendeac e un bou”

7 Ianuarie 2022
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana si Bendeac

Fara doar si poate, Ana Baniciu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Fata lui Mircea Baniciu nu s-a remarcat doar datorita fizicului atragator, ci si datorita vocii si talentului ei actoricesc. Ana este cunoscuta inca de pe vremea cand juca alaturi de Alina Eremia si Dorian Popa in serialul „Pariu cu viata”. Timpul a trecut, iar Ana Baniciu a redescoperit faima odata cu participarea la „Asia Express”.

Ana Baniciu a fost invitata intr-un podcast, unde a vorbit despre mai multe aspecte din viata ei. La un moment dat, vedeta a marturisit ca il apreciaza enorm pe Mihai Bendeac, chiar daca actorul nu crede acest lucru, fapt pentru care artista i-a aplicat o replica dura.

Aceasta a marturisit ca l-a urmarit pe ascuns pe actor la teatru, insa Mihai Bendeac nu a stiut acest lucru. Ana Baniciu considera ca juratul de la iUmor este unul dintre cei mai destepti oameni din televiziune din aceasta perioada, tinand cont de faptul ca nu face compromisuri.

Bendeac este un bou pentru ca el crede ca nu il apreciez si eu il apreciez maxim si imi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmarit si la teatru, dar el nu stie. Eu sunt o fata culta, domne. Am gasit acum momentul sa spun asta, poate aude.

Bunica mea ma ducea in fiecare saptamana la teatru. Am vazut multe piese de teatru care sunt si acum, se deruleaza si acum.

Si ulterior am mai fost la Mihai Bendeac…mie mi se pare unul dintre cei mai destepti oameni de TV din ultima perioada in contextul in care nu face compromisuri.

Si ca influencer mi se pare ca face ce vrea el. El nu face reclama pe fata, cum facem noi toti.

Eu fac reclama pe fata pentru ca mi se pare mult mai asumat sa fac pe fata si nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune ca nu face asa, si atunci e mult mai misto.”, a spus vedeta in podcastul lui Radu Tibulca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006736 (s)