News Flash:

Andreea Tonciu si-a schimbat look-ul inainte de plecarea la „Survivor”. Cum arata vedeta acum

7 Ianuarie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Survivor” isi rasfata concurentii. In sezonul acesta, nu va mai fi privilegiat doar castigatorul, ci si cei care participa pe tot traseul si fac fata probelor de anduranta.

Unul dintre concurentii sezonului acesta, a declarat, sub anonimat ca fiecare dintre cei implicati in proiect primeste cateva 1000-1250 de euro pe saptamana, iar daca au sanse sa ajunga cat mai aproape de finala, dar o rateaza la mustata, tot au ceva de castigat. Seminalisti si toti cei care rezista mult in competitie ajung sa incaseze si 20.000 de euro, adica un sfert din marele premiu de 100.000 de euro.

Pentru asta, Andreea Tonciu s-a antrenat din plin. 

Andreea Tonciu si-a schimbat complet look-ul inainte de a pleca la Survivor. Noul sezon va incepe pe data de 16 ianuarie 2022. Ea a decis sa se tunda si s-a vopsit, alegand tot o nuanta de brunet, insa a optat pentru o tunsoare mai scurta, astfel incat parul ei sa fie mai usor de intretinut in Dominicana.

Ea a fost racita si a mers la mai multe controale pentru a se asigura ca totul este in perfecta ordine pentru plecarea ei din tara.


„Buna dimineata, buna dimineata, pot spune ca aproape sunt bine, m-am vindecat de aceasta raceala nebuna, dar inca n-am terminat cu doctorii.

Acum va voi duce la ORL si la … Nu, nu, nu, la ORL am fost ieri, m-am capiat.

Ma voi duce la Oftalmologie si la Dermatologie, pentru ca intre timp mi-a aparut ceva pe pleoapa si sub ochi, dar vad ca s-a mai dus.

Dar cum mai sunt trei zile pana plecam in Republica Dominicana, trebuie sa ma pun cu toate lucrurile la punct”, a declarat vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005512 (s)