News Flash:

Ilinca Vandici are o casnicie perfecta, dar abia acum a recunoscut de ce s-a despartit de Ciprian Marica

27 August 2021
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Vandici Marica

Inainte de a se casatori si de a-si intemeia o familie, Ilinca Vandici a avut mai multe relatii, iar una dintre cele mai cunoscute a fost cea cu Ciprian Marica. Desi a durat numai doi ani, prezentatoarea sustine ca este una dintre cele mai frumoase relatii pe care le-a avut si ca nu regreta nicio secunda nicio alegere din trecut.

Pentru fanii Ilincai, niciodata nu a fost prea clar de ce aceasta s-a despartit de Ciprian Marica. Cei doi parea ca se inteleg de minune, doar ca la un moment dat au decis sa puna punct relatiei. Ilinca are acum o casnicie minunata, iar sotul Andrei si baietelul Zian ii fac zilele mult mai frumoase. Ilinca este foarte asumata si nu a evitat niciodata sa ii lamureasca pe cei care o privesc pe diferite teme, indiferent daca a fost vorba de viata personala sau cea profesionala.

Invitata recent in emisiunea lui Mihai Ghita, Ilinca a vorbit deschis despre motivul despartirii de Ciprian Marica. ”In relatia de doi ani pe care am avut-o cu Marica, eu imi doream sa fie al eu, sa ma vada, sa ma accepte si sa ma arate lumii. Dar el nu ma arata lumii! Am avut cu Ciprian o relatie super frumoasa, doar ca erau anumite puncte in care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe directia mea. Eu voiam copii, sa ma casatoresc! El nu voia! Si nici nu era cazul, pentru ca, practic, eram niste copii.”

In curand, fanii vor avea ocazia sa o vada pe Ilinca din nou pe micile ecrane in ipostaza de prezentatoare a celui mai indragit show de fashion din Romania, ”Bravo, ai stil!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006934 (s)