News Flash:

Gina Pistol a vorbit deschis despre traumele prin care a trecut inainte de a deveni mamica. ”Numai eu stiu ce era in sufletul meu”

27 August 2021
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Prezentatoarea a renuntat o perioada la lumina reflectoarelor si se dedica trup si suflet cresterii lui Josephine.

Rolul de mamica i se potriveste de minune Ginei Pistol. Chiar daca a aflat fix cand se astepta cel mai putin ca va deveni mamica, fericirea a fost la cote maxime cand a aflat ca va avea o fetita. Acum, Gina isi dedica tot timpul celei mici, dar din cand in cand profita de cele cateva minute libere si discuta cu urmaritorii ei despre diverse probleme legate de cresterea bebelusilor si nu numai.

Recent, iubita lui Smiley si-a facut curaj si a vorbit pentru prima data despre problemele cu care s-a confruntat inainte de a deveni mamica. ”Viata mea a fost un sir nesfarsit de intrebari care duceau in aceeasi directie, ”Cand o sa ai si tu un copil”, ”cand ai de gand sa faci si tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la varsta asta”, intrebarea asta mi se pare ca este prea intruziva pentru o femeie pentru ca nu sti prin ce trece femeia respectiva. Dupa ce am aflat in urma unui control de rutina ca am sanse foarte mici sa raman insarcinata, adica undeva la 0,1, aceasta intrebare imi tulbura linistea ce oricum incercam sa o mentin cu greu in sufletul meu si de fiecare data imi puneam pe chip zambetul social si raspundeam cand o sa fiu pregatita, cand o sa fie, dar numai eu stiu ce era in sufletul meu.”

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)