News Flash:

Oana Zavoranu si sotul ei, la un pas de despartire. ”Nu este vorba despre dragoste... ”

27 August 2021
670 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Alex

Pe cat de vocala este pe partea profesionala, pe atat de linistita este atunci cand vine vorba de viata ei personala. Oana Zavoranu si-a tinut mereu relatia departe de ochii presei si a lasat ca fanii sa stii fix cat a vrut ea sa arate. Acum, Querida a vorbit deschis despre toate momentele tensionate din relatia ei si despre provocarile prin care a trecut.

Nicio relatie nu este perfecta, nici macar a vedetelor, iar Oana Zavoranu nu s-a ferit niciodata sa recunoasca acest lucru. Sincera si asumata, Querida a recunoscut ca si-a gasit linistea alaturi de Alex Ashraf, dar asta nu inseamna ca din cand in cand cei doi nu au probleme. Certurile lor nu sunt niciodata semnificative, dar sunt lucruri marunte care ar putea afecta un cuplu care nu stie cum sa gestioneze astfel de lucruri.

Intrebata de multe daca a fost pe punctul de a se desparti de sotul ei, Oana a declarat pentru Showbiz Report ca: "Am avut perioade de suisuri si coborasuri, dar orice cearta ne-a unit mai mult. In orice relatie de prietenie, casnicie, intervine monotonia. Secretul este sa reusesti sa reinvii casnicia, relatia, povestea de iubire, sa reaprinzi flacara. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, ca daca aia se pierde, nu se mai poate reuni. Daca este dragoste, o poti duce mai departe. Ma cunoaste atat de bine, incat stie cand sa vina cu ceva. Ma simte. Asta face o femeie fericita.Asa si un barbat. Daca simte ca este iubit, apreciat, este un om fericit."

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)