News Flash:

Gigi Becali, adevarul despre moartea lui Petrica Mitu Stoian. ”Nu pot sa va zic mai multe, dar nu a murit de la... ”

16 Noiembrie 2021
1048 Vizualizari | 0 Comentarii
Becali Petrica

Petrica Mitu Stoian a indurerat intreaga scena a muzicii populare. Artistul s-a stins din viata in urma unui tratament post Covid pe care il urma si nimeni nu se astepta la un asemenea final. Autoritatile au deschis deja mai multe anchete, dar se pare ca Petrica Mitu Stoian si-a presimtit demult moartea.

Colegii de scena ai artistului nu vor sa conceapa ca interpretul nu mai este printre ei. Majoritatea au fost saptamana trecuta la filmarile unei emisiuni care, cel mai probabil, se va difuza de Revelion. Interpretul era intr-o stare foarte buna, ba chiar a glumit cu ceilalti artisti.  Peste tot in presa se vuieste ca Petrica a murit din cauza terapiei hiperbare care ii era administrata la clinica. Teoriile si ipotezele sunt diverse, iar momentan, nu stie nimic clar.

Gigi Becali este cel mai nou personaj care a intervenit in speta mortii lui Petrica Mitu Stoian. Aceasta spune ca si el urmeaza acelasi tratament ca si artistul, iar oxigenul hiperbar nu i-a cauzat niciun rau, ci, din contra. Gigi sustine ca alta ar fi cauza, dar cum acest subiect nu il priveste in mod direct, aceasta s-a abtinut de la a face mai multe declaratii.

„Mitu Stoian nu a murit de hiperbara, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauza ca a intrat in camera hiperbara. Nu pot sa va zic mai multe, puteau sa va zica oamenii care mi-au spus si mie. Dar nu are nicio legatura cu clinica. Nu are rost sa discutam. El nu a murit din cauza la hiperbara. Si eu in clinica mea am camera hiperbara", a precizat Becali.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)