News Flash:

Kim Kardashian a primit o particica din Marilyn Monroe, la propriu. Ce cadou i-a facut proprietarii muzeului de unde miliardara a luat rochia pentru MET Gala

5 Mai 2022
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian a impusat doi iepuri dintr-o lovitura la MET Gala. Miliardara a stralucit in rochia purtata de Marilyn Monroe, dar a reusit sa creeze si un intreg val de reactii in jurul acestui gest. Cum publicitatea negativa tot publicitate este, Kim nu face decat sa se bucure si de mai multa expunere.

Kim Kardashian si-a pus lumea in cap dupa MET Gala. Diva a decis sa faca ceva diferit anul acesta, asa ca a dat rochiile de brand pe celebra rochie purtata de Marilyn Monroe. Estimata la 12.000 de dolari, rochia a fost tinuta intr-un muzeu si este considerata o piesa de valoare, mai ales ca a fost purtata de Marilyn, in urma cu 60 de ani.


Pe internet a inceput sa circule filmulete cu Kim in timpul probelor si se vede clar ca rochia ii este mica. In timp ce incerca sa o imbrace, au mai cazut cateva cristale de pe ea, iar asta i-a revoltat pe fani. Kim a slabit in timp record 7 kilograme, special pentru a-i fi buna rochia, dar fara succes. La spate, fermoarul nu s-a inchis si, tocmai de aceea, miliardara a ascultat-o pe mama ei si a optat pentru o haina din blana alba pentru a masca fermoarul dechis.


In timp ce lumea s-a agitat ca iubita lui Pete a scos rochia din muzeu, cei de la muzeul Ripley’s Believe it Or Not! din Orlando i-a facut lui Kim un cadou cu totul si cu totul special. Miliardara a primit o caseta pretioasa in care se afla o suvita din parul lui Marilyn Monroe. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004537 (s)