News Flash:

Nicoleta Nuca, ridiculizata de catre fani dupa ce a vorbit despre operatiile estetice. ”Unele femei nu mai arată a fiinte umane”

27 Septembrie 2021
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca a spus da celei mai mari provocari din viata ei si a ales sa fie una dintre concurentele de la Bravo, ai stil!. Artista inca jongleaza cu stilurile si, chiar daca nu a gasit ceva care sa o reprezinte in totalitate, aceasta este dispusa sa invete din sfaturile primite de la jurati.

Nicoleta Nuca este o adversara de temut in randul concurentelor de la Bravo, ai stil! si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume ori de cate ori are ocazia. Aceasta si-a stabilit strategia din primele editii si a decis sa fie mereu sincera si sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca asta i-ar putea aduce cateva antipatii. Cel mai recent subiect pe care l-a discutat vedeta a fost cel legat de operatiile estetice, iar fanii au fost surprinsi sa vada ca Nicoleta abordeaza astfel de subiecte, mai ales ca si ea se afla pe lista celor care si-au facut imbunatatiri la nivelul fetei.

”Cred ca traim intr-o lume in care presiunea fata de felul in care arati este foarte mare si din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv in ziua de astazi. Persoanele ajung sa recurga la foarte multe operatii estetice. Nu sunt impotriva lor, atata timp cat sunt facute cu masura, dar, in unele cazuri, merg intr-o extrema, unele femei nu mai arata a fiinte umane doar din dorinta de a atinge acea „perfectiune” pe care o vedem in social media”, a declarat Nicoleta Nuca pentru viva.ro

Nicoleta a mai spus ca nu este deloc impotriva unor astfel de interventii, atata timp cat sunt facute cu bun gust.


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006465 (s)