News Flash:

Drama prin care a trecut Loredana Chivu. „Imi doream copilul... ”

1 Februarie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Chivu 1

Loredana Chivu a fost recent invitata la emisiunea lui Marius Ghita, acolo unde a decis sa renunte la orice masca si sa fie mai sincera ca niciodata. Asa cum si-a obisnuit deja publicul, Marius nu este deloc bland cu invitatii lui si, de cele mai multe ori, ridica la fileu subiecte care pot fi mult prea dure. Loredana Chivu si-a asumat acest risc si a decis sa vorbeasa despre unul dintre cele mai triste episoade pentru o femeie.

Recent, urmaritorii fostei asistente au fost bagati in ceata de una dintre imaginile de pe profilul Loredanei. Vedeta a inceput sa se afiseze cu haine largi si se pare ca a luat si cateva kilograme in plus. Asta a fost suficient pentru ca fanii sa creada ca fosta asistenta este mamica. In timp ce unii s-au grabit sa o felicite, altii au criticat-o pentru ca a ales sa tina totul pentru ea. Loredana a fost deranjata de atitudinea fanilor ei, mai ales ca multi dintre ei stiu ca blondina are probleme de sanatate si nu poate ramane insarcinata. Pentru prima data, fosta asistenta a si explicat de unde i se trage aceasta trauma.

”Baiatul cu care eram atunci, pentru ca nu s-a simtit confortabil, mi-a dat un cap in arcada, mi s-a umflat foarte tare, m-am umplut de sange. O alta trauma a mea a fost faptul ca eu atunci eram insarcinata si la doua luni am pierdut copilul pe care mi-l doream, asta e o alta trauma de-a mea.
Cred ca a avut o legatura cu toate starile mele de atunci, era totul bine, mi s-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie”,
a spus ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006637 (s)