News Flash:

Anda Adam, facuta praf dupa ce a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati

31 Ianuarie 2022
445 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam face ce face si ii revolta din nou pe fani. Artista s-a retras din competitia de pe Kanal D pentru a se dedica in totalitate unui club [pe care l-a deschis alaturi de viitorul ei sot in Cluj. Nici bine nu a ajuns acolo, ca deja a inceput sa-i supere pe clujeni cu atitudinea ei si, mai ales, cu lipsa de respect pe care o manifesta fata de ceilalti participanti la trafic.

Publicatia Stiri de Cluj scrie ca Anda Adam a fost luata la rost intr-un centru comercial din Cluj dupa ce si-a lasat BMW-ul customizat, unic in Romania, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati.
Deranjat, unul dintre clientii centrului comercial care e trecut pe langa masina Andei i-a lasat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi si handicapul.
Anda Adam si-a cumparat BMW-ul i8 acum doi ani, cand a implinit 40 de ani. Masina ar fi unica in tara, mai mentioneaza sursa citata.


La finalul lui decembrie 2021, Anda Adam s-a batut cu o turista in timp ce se afla in Poiana Brasov. Se pare ca intreg conflictul a pornit de la copii.
Totul s-a desfasurat intr-un hotel de cinci stele din Poiana Brasov. Altercatia celor doua a pornit dupa ce fiica Andei si alti copii au avut un schimb de replici. Atunci, diva s-a enervat si a intrat intr-un scandal monstru. Se pare ca in urma conflictului, artista a fost zgariata pe fata, potrivit SpyNews. Blondina nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, insa martorii au apelat imediat la 112.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)