News Flash:

Cine va mosteni intreaga avere a regretatei Denisa Raducu. „Sa speram ca se va bucura de ea”

1 Februarie 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Raducu

Au trecut cinci ani de cand una dintre cele mai indragite artiste de la noi a decedat. Denisa Raducu a lasat un gol imens in urma ei, in special, in randul familiei si al apropiatilor. Asa cum era de asteptat, unul dintre cele mai aprinse subiecte a fost cel legat de averea manelistei si cine va ajunge sa o mosteneasca.

Parintii Denisei Raducu vorbesc mereu cu lacrimi in ochi de fiica lor. Recent, tatal ei a vorbit pentru prima data despre averea pe care indragita artista a lasat-o in spate. Potrivit spuselor acestuia, locuinta Denisei a fost amenajata exact cum si-ar fi dorit aceasta cat timp a fost in viata. Cei care vor mosteni casa si vor locui in ea sunt sora Denise si sotul acesteia care, momentan, locuiesc in Spania. Adelina, sora Denisei Raducu, se va muta impreuna cu familia ei in vila din judetul Valcea, dupa ce a investit pentru a o amenaja exact dupa dorinta regretatei artiste. Aceasta ar fi cheltuit pentru casa cel putin 30.000 de euro.

„Lucrarile la casa sunt pe ultima suta de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar si apa. Toate utilitatile sunt puse la punct. Locuinta are sase camere, este modernizata, avem baie, avem de toate, asa cum a vrut fata mea, Denisa, sa arate. Fata cea mare, din Spania, si cumnatul au investit in casa. Ei vor sta pe viitor acolo. Sa speram ca, la vara, fiica mea si familia ei se vor bucura de ea”, a marturisit tatal Denisei Raducu pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006100 (s)