News Flash:

Marisa Paloma trece prin clipe de groaza. Fiica ei in varsta de doua luni are Omicron

1 Februarie 2022
330 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma experimenteaza sentimente cumplite de cand a aflat ca micuta ei are Omicron. Proaspata mamica a inceput sa isi faca mii de scenarii, mai ales ca stie cat de delicat este situatia cu acest virus, dar si cat de fragila este cea mica in fata unei asemenea boli.

Marisa Paloma este coplesita de ceea ce se intampla in ultima vreme in viata ei. Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” se pregatea sa anunte cand va avea loc botezul celei mici, cand o alta veste i-a dat toate planurile peste cap. Marisa a aflat ca micuta ei are varianta Omicron si, din pacate, nu poate face prea multe pentru a o ajuta. Fetita Marisei este destul de firava pentru a i se administra tratamente puternice, iar asta o sperie si mai mult pe Marisa. Totusi, vedeta a vrut sa ii calmeze pe cei care o urmaresc si le-a precizat ca, momentan, ea si Liviu se simt bine si nu prezinta niciun simptom.

„Cea mica este pur si simplu epuizata. Este foarte agitata acum si a inceput sa planga. Mergem cu ea acasa. Am reusit sa o adormim dupa niste ore de plans fara oprire. Eu am avut frisoane doua zile, ieri dimineata m-am trezit cu durere de gat (pret de o ora), dupa care n-am mai simtit, iar acum am ceva dureri de spate. Maine facem si noi testele sa vedem exact care cum avem. Sau n-avem. Liviu nu prezinta simptome”, a scris Marisa Paloma pe Instagram.

„Nu poate lua tratament si nici nu stiu sa ne zica doctorii cum se va manifesta, fiindca e prea mica. Suntem obligati sa stam in izolare 5 zile si sa ii luam temperatura din 3 in 3 ore. De parca nu era suficient ca trecem prin toate durerile cu colicii vietii. Acum a luat si virusul”, a mai adaugat Marisa Paloma pe pagina sa de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006751 (s)