News Flash:

Dan Negru, mesaj transant dupa ce a plecat de la Antena 1. Ce a putut sa spuna despre emisiunea lui Radu Valcan

17 Februarie 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru a aratat, inca o data, ca nimeni si nimic nu il poate opri daca isi pune ceva in minte. Dupa mai bine de 20 de ani de cariera la Antena 1, prezentatorul a decis sa se duca la concurenta, iar asta nu l a impiedicat sa spuna anumite lucruri de culise pe care le stia de ani buni. 

Nimeni nu se astepta ca Dan Negru sa fie atat de transant in luare deciziilor. Multi credeau ca Negru va face cariera la Antena 1 inca 10 ani de acum incolo, dar se pare ca prezentatorul s-a saturat sa fie mereu pus in ipostaza de a juca dupa cum canta altii. Dan a ajuns la Kanal D si deja are planul de bataie bine stabilit. Acum, ca a plecat de la Antena 1, Negru a spus lucrurilor pe nume si nu s-a abtinut sa se lege de emisiunile fostilor colegi.

„Mi-au spus multi: ‘Negrule, esti nebun, publicul vrea altceva la TV, nu o sa vrea game-uri cu intrebari de cultura generala’. Dar stiu cum e, pentru ca am mai trecut prin asta, cand am inceput Next Star, un show cu copiii geniali. Toti mi-au spus ca intre fetele dezbracate de la Insula Iubirii si copiii geniali din Next Star romanii vor alege sutienele. N-a fost asa. Am incredere in capacitatea colegilor de la Kanal de a construi si astfel de show-uri pe care celelalte televiziuni inca nu le-au descoperit. Imi plac drumurile noi.”, a povestit Dan Negru pentru ciao.ro.

Dan Negru a migrat la Kanal D si se pare ca este mai hotarat ca niciodata sa isi pastreze statutul de „regele audientelor”. Noul coleg de trust al lui Teo Trandafir se tine de promisiune si deja se implica total in formatul pe care turcii in vor include in noua lor grila. Dan Negru va prezinta o emisiune de cultura generala si se pare ca acesta este singurul format ca i se potriveste de minune. Noua lui emisiune a dat startul in inscrierilor, iar cei dornici au toate infromatiile la dispozitie pe site-ul celor de Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)