News Flash:

Dan Negru, adevarul dur despre Denise Rifai. Ce a putut sa spuna prezentatorul despre noua lui colega. „E facuta pentru asta”

2 Martie 2022
585 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru s-a mutat la Kanal D si nu pierde nicio secunda. Prezentatorul stie ca timpul este pretios, asa ca a trecut direct la fapte. Emisiunea lui incepe sa capete contur si isi pune mari sperante ca va fi fix formatul de care romanii aveau atata nevoie.

Dan Negru are colegi noi la inceput de an. Pe unii dintre ei ii stie, pe altii i-a descoperit acum, odata cu mutarea. Din ultima categorie face parte si Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de intrebari”. Chiar daca nu o stie de mult timp, Negru si-a permis sa ii dea cateva sfaturi pentru viitorul ei profesional, iar daca le va asculta, cu siguranta nu va avea de pierdut.

„Am vorbit la telefon cu Denise, fireste. Sincer, i-am spus si ei. O vad pe Denise in politica in anii care vin. E facuta pentru asta. Asa cum eu nu m-as pricepe deloc. Imi place darzenia ei si perseverenta. Cred ca o vor defini in politica.”

 Noul coleg de trust al lui Teo Trandafir se tine de promisiune si deja se implica total in formatul pe care turcii in vor include in noua lor grila. Dan Negru va prezinta o emisiune de cultura generala si se pare ca acesta este singurul format ca i se potriveste de minune. Noua lui emisiune a dat startul in inscrierilor, iar cei dornici au toate infromatiile la dispozitie pe site-ul celor de Kanal D.

„E cea mai frumoasa provocare din televiziune: sa cautam oameni care au minte, oameni inteligenti. Pe ei„ televiziunea din Romania i-a cam ocolit pana acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun in televiziune, la Kanal D. Si o sa incepem cu cel mai usor de inteles quiz show din istoria televiziunii mondiale! ”, spune Dan Negru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)