News Flash:

Lidia Buble s-a despartit de iubitul ei, actorul cubanez. Pe cine a pus ochii artista

8 Decembrie 2021
445 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a resuit sa isi creeze in „Asia Express” imaginea de vedeta care cauta neaparat sa se casatoreasca. Cum pe Drumul Imparatilor nu prea a avut noroc si se pare ca nici relatia cu Harlys Becerra nu merge prea bine, blondina a pus ochii pe altcineva. 

Lidia Buble si-a incheiat traseul in „Asia Express intr-un mod unic. Suparata ca nu a gasit pe nimeni care sa-i fie partener si sa o ia de sotie, artista a imbracat rochia de mireasa si a promis ca nu se va lasa pana nu isi va gasi sufletul pereche. Acum, dupa cateva luni in care s-a afisat la bratul frumosului actor cubanez, Harlys Beccerra, Lidia Buble se pare ca a pus capat relatiei cu partenerul ei. Momentan, artista nu a declarat nimic despre situatia dintre ea si actor, dar fanii sunt convinsi ca lucrurile s-au mai racit intre cei doi.

Se pare ca cei doi si-au spus adio chiar cand competitia era difuzata si au existat mai multe motive pentru care cantareata s-a despartit de actorul cubanez. In primul rand, a fost vorba despre distanta dintre ei. Blondina a decis ca nu poate avea o relatie la distanta si ca lucrurile nu duc nicaieri cu actorul. Cei doi s-au mai despartit si pentru ca Lidia isi doreste sa se concentreze pe cariera si are mai multe proiecte in desfasurare.

Lidia a pus ochii de curand si e chef Catalin Scarlatescu, dar spre dezamagirea ei, acesta este luat.

”Si acum ca sa revin in forta de la Asia Express, stie cineva sa imi raspunda daca e casatorit Scarlatescu sau ceva? Ca imediat scot rochia de la naftalina. Doar nu credeti ca acum daca m-am intors din Asia, gata, s-au terminat cautarile. Ca voi stiti ce am spus eu acolo cand am plecat.”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006506 (s)