News Flash:

Cum s-au cunoscut Andra si Catalin Maruta. Artista nu a fost prima iubire a prezentatorului

25 Martie 2022
472 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din showbiz. Cei doi au o relatie de peste un deceniu si doi copii minunati, pe care ii iubesc enorm. Andra si sotul ei nu au pozat niciodata in cuplul perfect ci, din contra, au spus ca s-au confruntat de multe ori cu certuri si situatii tensionate. 

Andra si Catalin Maruta sunt mereu un exemplu atunci cand vine vorba de relatii stabile. Cei doi s-au casatorit in 2008 la Targu Jiu, iar evenimentul a fost unul grandios. De mai bine de 13 ani, Andra si Catalin se inteleg de minune, se impaca foarte bine pe plan profesional si personal, iar pandemia le-a demonstrat ca pot trece peste orice. Andra si sotul ei au stiut mereu cum sa isi gestioneze problemele si cum sa isi atribuie rolurile in familie, astfel incat copiii lor sa se bucure in egala masura de prezenta amandurora.

„Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi', a spus Andra.  

„Mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot planuiam sa locuim impreuna. Cand m-am intors de la munca, Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou', a povestit Catalin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005824 (s)