News Flash:

Cum s-a imbracat Loredana Groza la nunta Simonei Halep? Artista a socat pe toti cei prezenti la eveniment

16 Septembrie 2021
655 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza a fost aleasa de Simona Halep sa intretina invitatii cu muzica si piesele ei. Artista nu avut cum sa ofere decat un raspuns afirmativ, iar prestatia ei cu siguranta a fost una fara de cusur. De departe, ceea ce a atras cel mai mult atentia a fost tinuta artistei. Nimeni dintre cei invitati nu se asteptau sa o vada asa pe diva.

Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc si-au unit destinele si au devenit sot si sotie oficial. Cei doi au ales sa petreaca intr-un cadru gandit special pe gusturile lor si i-au chemat pe cei apropiati la Constanta, acolo unde a avut loc marele eveniment. Simona a stralucit in rochia de mireasa, iar aparitia ei a fost una impecabila. Sportiva a lucrat cu cei mai buni specialisti, Sorin Stratulat si Alex Abagiu, iar munca lor a primit numai cuvinte de lauda. Simona si-a ales invitatii pe spranceana si nu este de mirare ca au fost prezente numai nume grele de la noi din tara.

Simona a vrut ca in ziua cea mare, Loredana Groza sa fie cea care ii canta la eveniment, iar dorinta ei a devenit realitate. Lori i-a socat pe toti atunci cand si-a facut aparitia si toata lumea a vorbit despre asta. Probabil, majoritatea celor invitati la petrecere se asteptau ca Lori sa vina imbracata provocator, sa aleaga haine care sa ii puna in valoare formele, dar artista nu a aparut asa. Ca niciodata, Lori a fost cuminte si s-a imbracat intr-o salopeta care a lasat la vedere fix ce trebuia, o salopeta care nu a fost deloc ”obraznica”. Astfel, Loredana a demonstrat ca se poate sa fie admirat si fara sa fii mai mult dezbracat decat imbracat.

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Simona Halep (•simonahalep)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004765 (s)