News Flash:

Cum poti deveni angajatul Oanei Zavoranu? Vedeta a facut anuntul: ”Dau locuri de munca!”

21 Septembrie 2021
725 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Fanii Oanei Zavoranu o asteapta pe diva cu sufletul la gura sa se reintoarca pe Youtube cu emisiunea care lua la analizat comportamentul asa-zisilor influenceri de la noi. Oana are vacanta de cateva luni bune, dar nu a stat degeaba in perioada asta. Vedeta a marturisit ca a lucrat din greu ca totul sa fie ca la carte, iar fanii vor putea spune ca a meritat asteptarea.

Oana Zavoranu a inceput acum cateva luni proiectul ei de pe Youtube in speranta de a trezi la realitate oamenii care cred orbeste in ceea ce se spune sau se vinde in online. Nicio secunda Querida nu se astepta sa aiba succesul pe care il are acum, iar asta o motiveaza si mai mult sa munceasca pentru a aduce in fata celor care o urmaresc cel mai ambitios proiect de pe Youtube. Oana nu se opreste doar aici, ci are si locuri de munca de oferit pentru cei care doresc sa aiba un job stabiul in vremurile astea schimbatoare.

”Ba daca vedeti platoul cum e! Lumini, sunet. Nu o sa avem probleme ca fasaie, paraie. Am onoarea si norocul sa lucrez cu o echipa de profesionisti. Echipa aia si-a dorit sa vada rezultatele mari. Oameni din domeniul televiziunii mi-au zis ca ma vor. Inca imi platesc emisiunea. Inca e pe barba mea totul. Credeti-ma ca va fi cu totul si cu totul altceva. Va merge catre ce mi-am dorit eu. Emisiunea va fi cat mai aproape de vibe-ul american”, a marturisit vedeta, pe Instagram.

”Mergem la clinica sa facem angajari: receptionere, asistente sau femei de curatenie. Puteti sa veniti sa va angajati. Ce a facut Pepa Pig pentru voi? V-a dat bube. Vedeti, ma, de ce trebuie sa ma iubiti pe mine? Eu dau locuri de munca. Nu stii ce se intampla maine cu Covid-ul asta”, a spus mai Oana Zavoranu, pe live.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004867 (s)