News Flash:

Oana Roman, cu ochii in lacrimi. Cum se intelege vedeta cu tatal ei, Petre Roman?

21 Septembrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

In ultima perioada, Oana Roman a decis sa fie din ce in ce mai sincera cu fanii ei. Vedeta a povestit recent despre complexele pe care le are si despre cat de dispusa este sa se schimbe si, tot acum, pentru prima data a vorbit despre relatia pe care o are cu tatal ei, Petre Roman.

Oana Roman a fost mereu transparenta atunci cand a venit vorba despre viata ei personala. Vedeta nu a ascuns nimic si si-a asumat chiar si gafele pentru care a fost de cele mai multe ori criticata. Daca atunci cand vine vorba de propria persoana sta si incaseaza toate criticile care i se aduc mai mult sau mai putin fondat, atunci cand vine vorba de familie, Oana nu accepta ca cineva sa spuna lucruri despre cei dragi ei. 

Oana a fost mereu o prezenta constanta in online-ul de la noi, dar, oricat de mult ar vrea sa pare ca este mereu fericita, vedeta a avut parte si de momente grele in care lipsa tatalui a afectat-o cel mai mult. ”De fiecare data cand vorbim, ii spun ca vreau sa ne vedem. Lucrul asta nu se intampla. Nu cred ca pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singura. Nu-mi lua bilet sa vin acasa in toate vacantele. Nu isi permitea. Ma rog, asa mi-a spus. Stii ce mi-a spus? Nu mai poti? Inseamna ca nu esti in stare” a spus Oana Roman despre situatiile tensionate dintre ei si tatal ei si despre momentele in care a incercat sa remedieze problemele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)