News Flash:

Alex Bodi regreta ca a batut-o pe Bianca Dragusanu? ”Nu exista scuza pentru asta!”

20 Septembrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Bodi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut mereu o relatie plina de evenimente si de situatii tensionate. Faptul ca mereu au fost in atentia presei, a pus o presiune suplimentara pe ei, iar asta a dus de multe ori la scandaluri si la episoade de violenta. Bianca a recunoscut de fiecare data cand a fost victima violentelor lui Bodi, iar acum a venit timpul ca si Bodi sa preia cuvantul si sa isi justifice atitudinea. 

Aproape ca nu este persoana care sa nu stie scandalurile dintre Bianca Dragusanu si Bodi. Vedeta a fost mereu genul de persoana care si-a expus viata privata si, cumva, s-a hranit cu popularitatea de care s-a bucurat mereu din plin. Ca in toate cazurile si notorietatea Biancai a venit la pachet si cu dezavantaje, iar unul dintre ele este faptul ca nu a avut mai deloc noroc in dragoste. Dupa ce s-a despartit de Victor Slav, Bianca s-a combinat cu diversi barbati, dar niciunul nu a fost suficient de bun astfel incat sa fie tatal celei mici. 

Alex Bodi este cel mai recent nume asociat cu Bianca, doar ca se pare ca nici acesta nu a fost un barbat model, blondina aducandu-i de multe ori acuzatii legate de violenta manifestata asupra ei, dar si asupra mamei sale. Acum, dupa ce a incasat toate acuzatiile, Alex Bodi si-a facut curaj si a facut primele declaratii despre astfel de incidente. ”Nu am nicio scuza, adica sa compar forta mea, un barbat de 110 kg cu o femeie, dar ca sa recurg eu sa dau intr-o femeie trebuie sa existe o sumedenie de provocari. Un om calm, un om la locul lui care nu-si doresc scandal sau violenta trebuie sa fie scos din sarite in ultimul hal ca sa recurga la asa ceva. Majoritatea ceruturilor noastre au fost din cauza geloziei si intr-adevar si ea sarea la bataie, iar eu manajam chestiile astea, dar... eu o incercam sa o opresc, eu n-am facut nicio pasiune sa dau in ea. Am avut doua episode in care pot spune ca a existat violenta intre noi, pentru ca ea m-a lovit prima si jignea si injura, repet, nu exista scuza si chiar imi pare rau de chestia asta, nu am avut antecedente.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004530 (s)