News Flash:

Ana Baniciu s-a logodit. Cine este norocosul care i-a dat inelul de logodna?

21 Septembrie 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Baniciu

Motiv de sarbatoare in familia Anei Baniciu. Dupa participarea la Asia Express, vedetei i-a mers din ce in ce mai bine si dupa ce s-a asezat la propriu la casa ei, acum a venit timpul sa se aseze si la figurat. Colega Ralukai a primit cea mai importanta intrebare din viata ei si s-a logodit cu alesul inimii ei, Edy.

Ana Baniciu este in culmea fericirii. Artistei ii merge bine pe toate planurile, iar dupa ce a venit acasa cu marele premiul Asia Express, frumoasei blondine i-au suras toate. Chiar daca nu mai este la fel de activa pe plan muzical, Ana si-a gasit alte pasiuni, dar si-a gasit si un iubit cu care este dispusa sa isi petreaca tot restul vietii. Ana si Edy s-au logodit aseara, iar vedeta nu a mai rezistat si a postat prima imagine cu bijuteria pe Instagram.

”Ce sa zic… sunt norocoasa si binecuvantata! Edy a aparut in viata mea in momentul in care chiar nu credeam ca am sa ma marit vreodata si iata… sunt logodita. Te iubesc, •edykov, iti iubesc familia, toti ai mei te iubesc si iti sunt familie! Tot ce imi doresc acum este fericire, nu doar in momente… fericire constanta, sa radem zilnic impreuna, sa nu uitam sa ne iubim si respectam, sa crestem impreuna si sa avem o viata asa cum am visat! Sunt foarte fericita… sincer va zic!♥️ ( imi tremura genunchii ca la Asia express)”

Edy e un om de afaceri ce a reusit sa le puna capac multor dive precum: Calina Dumitrescu, Daniela Crudu, Marinela Avadani, Raluca Lungu, iar lista poate continua mult si bine. Numele barbatului e cunoscut si gratie succesului din proiectele sale. Chiar si asa, familia Anei au o parere foarte buna despre ei si il considera partenerul perfect pentru fiica lor.

”Toata lumea ne admira. Si familia il place, se bucura pentru mine. Tata a cunoscut si el, in sfarsit, un pretendent. Ma tot intreba, dar nimic… Si mama l-a cunoscut, e treaba serioasa. Nu stiu cand va fi nunta, nu ne grabim, suntem tineri, vrem sa ne distram”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004418 (s)