News Flash:

Fotbalistul Marin Razvan va deveni tatic. Ce anunt a facut iubita lui, Crina?

21 Septembrie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Crina

Razvan Marin, fotbalistul de 25 de ani care a cunoscut faima pe taram italienesc se pregateste pentru cel mai important rol din viata lui, cel de tatic. Fotbalistul a avut o vara plina, dar fara indoiala, cea mai intensa perioada din viata lui de abia de acum incolo urmeaza.

La cei 25 de ani, Razvan Marin poate spune ca are tot ce isi doreste: o cariera in plina ascensiune, o iubita superba si o fetita care este pe cale sa se nasca. Razvan si Crina s-au mutat impreuna in Italia, acolo unde aceasta joaca fotbal alaturi de echipa lui si se pare ca acesta a fost cel mai mare pas din viata lui. Chiar daca nu sunt casatoriti, nici macar logoditi, cei doi indragostiti au decis sa sara cativa pasi in relatia lor si sa treaca direct la extinderea familiei.

Razvan si Crina au tinut totu secret pana acum si se pare ca au decis sa pastreze totul pentru dupa absolvirea facultatii de catre Crina. Frumoasa din Targu Jiu a absolvit Facultatea de Medicina Dentara acum cateva zile si tot acum cateva zile a implinit 25 de ani. Alaturi de ea in marele moment a fost familia, iar imediat dupa absolvire a zburat cu mama ei la Roma, acolo unde le astepta Razvan. Iubita lui Razvan a organizat un party in care le-a dezvaluit apropiatilor sexul bebelusului, dar a tinut totul secret pana acum. Insarcinata deja in doua trei luni, Crina a fost coplesita de mesaje din parte fanilor si a apropiatilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006157 (s)