News Flash:

Lovitura de gratie din partea PRO TV-ului. Ce se va intampla cu show-ul Survivor?

21 Septembrie 2021
766 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Fara doar si poate, Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, iar show-ul se va muta pe PRO TV. Noul proprietar al trustului cu sediul in Pache Protopopescu a purtat negocieri la sange cu casa de productie care detine acest format. Iar cehii au facut o oferta: cumpara formatul pentru mai multe tari, printre care Cehia si Serbia, dar cu o conditie, aceea ca „Survivor Romania” sa fie inclus in acest pachet. Cu toate ca initial reprezentantii casei de productie nu au fost de acord sa cedeze emisia si pentru Romania, s-au razgandit ulterior si au batut palma.

La nivel national, cu Daniel Pavel la prezentare si cu Zannidache castigator, Kanal D a adunat o audienta medie de peste 1,7 milioane de telespectatori pe minut. Kanal D a fost lider de audienta, cu o cota de piata de peste 30%.  Pe locurile doi si trei au fost ocupate de Pro TV si Antena 1, cu 630.000 respectiv 484.000 de persoane pe minut.

La nivel urban, liderul a ramas neschimbat si in mediul urban, cu o audienta medie de 740.000 de privitori.

la nivel comercial, peste 250.000 de tineri s-au uitat la ultima editie a sezonului doi de Survivor. La finala de anul trecut, Kanal D era pe locul trei la tineri. La ora actuala, dupa indelungi negocieri, Pro TV-ul incearca sa resusciteze formatul din 2016 si sa „deturneze” Kanal D-ul la nivel de audiente., arata datele publicate pe Playtech.


playtech
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)