News Flash:

Loredana Groza, data afara de la Antena 1. Producatorii au eliminat-o de la masa juratilor

21 Septembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza si-a panicat fanii zilele trecute atunci cand a postat o imagine in care se afla pe patul de spital. Urmaritorii ei nu au aflat nici pana acum ce s-a intamplat cu ea pentru ca nu au primit nicio explicatie din partea ei. De parca asta nu era suficient, Lori a primit o veste proasta din partea producatorilor de la Antena 1, veste la care nu se astepta, mai ales in perioada asta tensionata.

Perioada aceasta nu este tocmai una roz pentru Loredana Groza. Jurata X Factor trece prin clipe grele din cauza starii de sanatate care ii dau batai de cap, dar si din cauza faptului ca producatorii de la Antena 1 au mutat cateva carti care nu sunt tocmai in favoarea ei. Cei de la Antena au renuntat la Lori si au eliminat-o de la masa juratilor de la Next star. Cei din productie nu au facut miscarea asta pentru ca isi doreau, ci pentru ca au primit reclamatii din partea parintilor si al bunicilor. Lori a fost imediat inlocuita si se pare ca cele care i-au luat locul sunt Maria Carneci, Sofia Vicoveanca si Vladuta Lupau.

”Se doreste sa fie adus cineva din zona muzicii populare romanesti. Sunt trei vedete propuse: Maria Carneci, Sofia Vicoveanca si Vladuta Lupau. Maria Carneci a mai facut parte din acest juriu, este empatica, are lipici la copii, iar Vladuta Lupau este una dintre cele mai frumoase soliste din noua generatie de artiste de muzica populara. Loredana Groza este foarte talentata, dar venea imbracata cam indecent pentru o emisiune pentru copii, i s-a atras adesea atentia”, au declarat surse pentru Playtech.

”Loredana este obisnuita sa isi expuna sanii superbi, dar acesta este un concurs cu si despre copii, unii parinti si bunici au comentat, pe la colturi, ca e prea indecenta. I s-a sugerat, subtil, sa-si schimbe stilul vestimentar. Au mai fost doua soliste in juriu de-a lungul timpului, Alina Eremia si Lora, dar veneau imbracate decent, pareau doua scolarite”, declarau aceleiasi surse.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005956 (s)