News Flash:

Dani Otil isi cauta amanta si a facut anuntul in direct. ”De preferat ar fi una... ”

21 Septembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil experimenteaza de mai bine de o saptamana rolul de tatic, iar din postarile de pe Instagram prezentatorul da de inteles ca nu este deloc usor. Baietelul pe care acesta il alinta ”Carcel” ii cam da batai de cap, mai ales noaptea cand matinalul ar trebui sa se odineasca.

Dani Otil face fata cu brio rolului de tatic, dar din cand in cand, acesta simte ca ajunge la capatul puterilor, iar somnul este destul de important pentru el, mai ales ca emisiunea pe care o modereaza este una matinala. Nici Gabriela nu sta mai bine la capitolul odihna si tocmai de accea cei doi parinti fac cu schimbul. Dani nu si-a pierdut simtul umorului si tocmai de aceea a gasit solutia perfecta pentru a reveni la programul de dinainte de a-l avea pe Carcel: o amanta. Prezentatorul a dat anunt in direct, spre amuzamentul tuturor si a precizat foarte bine ce cerinte are. 

”Nu am cont pe La jumate, ca aveam un copil de pus. Sunt rupt! Imi caut amanta, dar nu una cu care sa fac amor, ci care sa ma lase sa dorm. De preferat ar fi una peste 62 de ani, care sa imi fac doar clatite. Am de zece zile bebelus si mi-am dat seama ca exista multi ”specialisti” in neonatologie pe retelele de socializare. M-au intrebat unii de ce am scos copilul afara? Ca cica e prea devreme.

Cica 2-3 luni sa nu il scoti. Ieri am scos pentru prima data bebelusul afara. Nici bine nu a pus sotia un story pe Instagram, ca o fana in loc sa ii scrie prietenei ei ca ia uite-o si p-asta scoate copilul asa devreme afara, i-a scris, de fapt, Gabrielei” a declarat Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005977 (s)