News Flash:

Selly a facut primul milion de euro? Vloggerul a recunoscut de la ce varsta nu le-a mai cerut bani parintilor

20 Septembrie 2021
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly s-a retras din televiziune, recunoscand ca nu se mai regasea in proiectul pe care il prezenta. In timp ce pentru unii asta ar fi reprezentat o gaura in buget, pentru Selly asta o fost o lectie din care a avut de invatat. Vloggerul este prezent de ani pe Youtube si s-a dezvoltat alaturi de comunitatea lui de aproximativ 3 milioane de subscriberi. Cu asemenea cifre, evident ca una dintre intrebarile care se pun este ”cati bani face Selly din Youtube?”.

Cei care il urmaresc pe Selly stiu faptul ca acesta munceste de la 11 ani si ca si-a creat in timp propria identitate, pe care chiar el o aproximeaza ca valorand peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculatii cu privire la sumele incasate din online, doar ca acum chiar Selly a fost cel care a dat cartile pe fata. 

”Sunt foarte recunoscator pentru veniturile pe care le am. In online, este vorba despre cat vine din AdSense si cat vine din campaniile publicitare. Conteaza cine se uita, puterea de cumparare a publicului. La mine AdSens-ul asta creste peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am castigat cel mai mult intr-o luna din AdSense.”, a spus Selly.

Cred ca ultima data cand le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Parintii mei se bucura mult pentru mine si sunt acolo pentru mine intotdeauna, mereu incearca sa ma ajute si sa ma sustina cat mai mult. Le voi fi intotdeauna recunoscator pentru educatia data si pentru faptul ca m-au lasat si incurajat sa imi urmez acest vis de a face vlogging. Imi doresc sa fiu un om implinit, un om relaxat profesional si financiar”, a declarat Selly pentru Okmagazine.ro.


okmagazine ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007488 (s)