News Flash:

Cu ce afectiune se confrunta Delia. Si sotia lui Connect-R, Misha trece prin asta in fiecare zi

24 Iunie 2022
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia si Misha au facut un anunt care i-au luat pe fani prin surprindere. Cele doua artiste au descoperit ca sufera de o boala despre care nu multi stiau pana acum.


Desi pe retelele sociale sunt mereu joviale si pline de energie, Delia si fosta sotie a lui Connect-R si-au cam ingrijorat fanii cu una dintre cele mai recente postari. Artistele au declarat ca sufera de misofonie sau ”sindromul sensibilitatii selective la sunete”. Boala este destul de rara si, chiar daca la prima vedere nu pare a fi chiar atat de grava, efectele ei sunt destul de serioase.


Misofonia se gaseste in stadiu incipient si avansat, iar cei care se confrunta la inceput cu aceasa boala se simt anxiosi, dezgustasi si simt nevoia de a pleca de langa factorul care declanseaza aceste stari. Cei care se afla intr-un stadiu avansat se confruntp cu ura, furie, disconfort emotional si chiar ganduri suicidale.
Chiar daca cele doua artiste nu au dat prea multe detalii despre cum se manifesta aceasta boala in cazul lor, fanii sunt ingrijorati si spera ca totul sa fie bine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)