News Flash:

Cristina Ich, declaratii uimitoare despre copilaria ei. ”Nu mi-am pierdut dexteritatea de a mulge vaca”

8 Septembrie 2021
563 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ich

Fara doar si poate, Cristina Ich este una dintre cele mai urmarite prezente din online-ul de la noi. Frumoasa satena a reusit sa isi adune o comunitate frumoasa de urmaritori care ii sunt mereu aproape datorita naturaletii cu care aceasta abordeaza anumite subiecte, dar si datorita faptului ca este foarte asumata in tot ceea ce spune.

Cristina Ich nu se fereste sa se afiseze in toate ipostazele, de la o fata obisnuita cu luxul si opulenta, pana la fata simpla. de la tara care nu a uitat de unde a plecat. Chiar daca a fost de foarte multe ori criticata de colegele ei de breasla pentru modul in care apare in fata fanilor, Ich nu a pus niciodata asta la suflet, ba mai mult, le-a demonstrat tuturor ca este pregatita oricand sa le faca fata tuturor prin diplomatie. Cristina nu a uitat nicio secunda de unde a plecat si este foarte mandra de originile ei. Influencera nu accepta prea des invitatii in emisiuni unde sa vorbeasca despre viata ei personala, dar si atunci cand o face, se asigura ca declaratiile ei sunt pretioase. 

”Pentru multi sunt doar o imagine si atat, dar sunt resemnate. Nu incerc sa fiu altceva decat o imagine. De fiecare data am incercat sa salvez aparentele pentru ca sunt o fata draguta de la tara. Sa ma dau mai desteapta decat sunt, sa demonstrez ca am citit mai multe decat 'Baltagul' de Sadoveanu. A trebuit sa demonstreze multe si am dat-o in bara, cum si atunci cand au incercat sa demonstreze ceva. Daca eu fac trimitere ca sunt o fata de tara, Instagramul va spune ca sunt de la coada vacii. Dar sunt mandra de acest lucru. Nu mi-am pierdut inca dexteritatea de a mulge vaca, inca. Am copilarit la tara, am crescut acolo alaturi de mama si bunicii mei ”, a spus Cristina Ich pentru” Marius Tuca Show ”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)