News Flash:

Cristi Borcea vrea un al zecelea copil. Ce parere are Valentina Pelinel despre asta

22 Aprilie 2022
303 Vizualizari | 0 Comentarii
Borcea

Cristi Borcea este recunoscut pentru afinitatea pe care o are pentru copii. Desi acesta este taticul a multi copii, se pare ca Borcea nu se multumeste „cu putin” si mai vrea, cel putin, inca un mostenitor.

Valentina Pelinel este cea care l-a dat de gol pe Cristi Borcea. Aceasta a spus ca barbatul isi doreste, din nou, sa treaca prin etapele cresterii unui copil mic. Valentina nu este la fel de incantata ca el, mai ales ca dupa sarcina si-a revenit destul de greu. Frumoasa blondina a recunoscut ca, momentan, percepe totul ca pe o gluma, dar pare ca partenerul ei de viata este foarte serios cand vine vorba de planul familial.

‘’Lui Cristi ii plac copiii, si-ar mai dori, nu-i nici o problema, dar, sincer, suntem bine pentru ca noua copii necesita multa atentie, e multa responsabilitate’’, a marturisit aceasta.

Cat despre procesul de revenire la kilogramele de dinaintea sarcinii, Valentina este constienta ca mai are mult de lucru, dar nu se lasa. Ambitioasa din fire, aceasta este dispusa sa faca tot posibilul pentru a obtine talia de viespe care a consacrat-o.

‘’Fac si eu ce tot ce pot! Ma duc la sala aproape in fiecare zi, dar mai am si zile cand lipsesc. Incerc sa mananc sanatos. Nu-mi iese tot timpul, asta e adevarul, daca am pus un kilogram-doua, intr-o vacanta, am grija sa le dau repede jos, sa nu le tin acolo. Eu zic ca echilibrul e cuvantul cheie in tot si sa nu uiti sa te uiti in oglinda. Ca daca mananci, si mananci, si mananci....’’, a mai spus aceasta.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)