News Flash:

Cat de „bazata” este Dana Budeanu. Printre prietenii creatoarei se numara si Jennifer Lopez

21 Aprilie 2022
289 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Dana Budeanu si Jennifer Lopez se cunosc mai bine decat si-ar fi imaginat oricine. Cele doua o au in comun pe Anastasia Soare, regina sprancenelor din America. Se pare că aceasta i-a facut cunostinta Danei cu diva de peste Ocean, iar asta nu e tot. Jennifer Lopez a purtat la un eveniment important o creatie semnata de Dana Budeanu si a reusit sa atraga toate privirile.

Dana Budeanu pare ca este mereu plecata in vacanta si, chiar daca este departe de casa, nu a uitat de fanii ei carora le posteaza mereu Insta story-uri pentru a le arata realitatea. Inainte de a pleca in vacanta, Dana s-a retras si de pe Youtube, iar cei care doresc sa o asculte o pot face in continuare pe aplicatia pe care aceasta o are.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Jennifer Lopez lucreaza cu cei mai buni stilisti. Artista are mereu aparitii impecabile si este un exemplu pentru milioanele de fani care o urmaresc. JLo este destul de pretentioasa nu accepta sa poarte orice, dar, in ultima perioada, se pare ca a facut o pasiune pentru un brand de pantofi din Sibiu.

Dana Iuga si Alina Popa sunt cele doua romance care au pus pe picioare brandul Hardot, avand in prezent numeroase motive de satisfactie. Pantofii creati de firma lor sunt la mare cautare atat in tara, cat si peste Ocean, fiind apreciati chiar si in Statele Unite ale Americii (SUA).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)