News Flash:

Discriminarile continua pentru Jador. Cu ce artist i-ar placea sa colaboreze, dar nu poate din cauza etniei sale

21 Aprilie 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Nu mai este niciun secret faptul ca Jador este ca un magnet pentru cele mai bune pozitii muzicale. Toate piesele pe care acesta le lanseaza ajung pe cele foarte sus in topuri si se lauda cu milioane de vizualizari. Manelistul isi doreste foarte mult sa colaboareze cu un artist drag sufletului sau, dar, din pacate, acest lucru nu va fi posibil prea curand.

Jador a trecut in ultima perioada printr-un episod destul de trist. Manelistul urma sa cante la Timisoara, la Filarmonica, insa autoritatile s-au revoltat si i-au amanat spectacolul. Jador nu s-a suparat, neaparat, ca nu a mai putut canta, ci l-a deranjat mai mult motivul din cauza caruia nu a putut face asta. Mai exact, etnia, dar si stilul muzical pe care il promoveaza nu s-au potrivit cu cerintele autoritatilor.

In plus, manelistul considera ca aceasta discriminare il afecteaza foarte mult din punct de vedere profesional. Ionut, pe numele lui real din buletin, isi doreste foarte mutl sa colaboreze cu Mario Fresh, dar, totusi, nu o face pentru ca este costienta ca i-ar dauna lui Mario, dar si carierei sale.

”Uite, ma suna Mario Fresh, nu putem colabora pentru ca l-ar afecta pe el, iti dai seama. Despre ce vorbim, boss, nu il mai baga pe radio. Daca nu stiti, in realitate chiar il afecteaza. Mario Fresh nu mai intra pe radio. Nu doar cu el e chestia asta, ii cunosc pe toti. Cu toti sunt prieten, dar nu pot colabora cu ei pentru simplul fapt ca ii afecteaza pe ei pe radio. Eu am facut o piesa cu 95 de milioane de vizualizari si m-au scos de pe ea si a Au bagat-o pe radio, varianta franceza. Este dureros, boss!", a zis Jador.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007188 (s)