News Flash:

Cine este prezentatoarea din Romania care si-a inselat sotul cu propriul cameraman. Intre timp, barbatul a murit

21 Aprilie 2022
421 Vizualizari | 0 Comentarii
inselat

Inselatul este si el foarte frecvent intalnit in lumea vedetelor. Multe mariaje ajuns la final din cauza ca unul dintre parteneri a cazut prada tentatiei. Este si cazul vedetei de mai jos care a calcat stramb si a fost descoperita de sotul ei.

La inceputul anilor 2000, Raluca Moianu si emisiunea ei, „Iarta„ma” erau cele mai populare din grila de programe. In timp ce la emisiune incerca sa impace toate cuplurile, se pare ca si ea avea nevoie de ajutor. Raluca Moianu parea ca are o familie fericita, insa, totusi, ceva a nemultumit-o.

Prezentatoarea a fost surprinsa in timp ce isi insela partenerul cu propriul ei cameraman. Imediat de cum a vazut imaginile, sotul ei a divortat de ea si a urmat cel mai negru episod din viata prezentatoare. La scurt timp, barbatul s-a stins din viata, iar Raluca a intrat intr-o depresie puternica. Din fericire, a reusit sa treaca peste acea etapa neagra cu ajutorul fiicei sale.

„Eu sunt o persoana vesela si incerc sa raman pozitiva. Cred ca asa ne nastem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetita, nu pot sa imi permit. Cand ajungi sa fii parinte singur, trebuie sa mergi inainte. Depresia nu te intreaba. Dar te duci repede la psiholog si trebuie sa te dregi.

Fiecare om are povestea lui, dar cred ca dimineata te uiti in oglinda si spui ca esti fantastica. Iar energia pozitiva te ajuta sa primesti un zambet. Atat de tare m-a incercat viata, ca vreau sa raman pozitiva“, a spus Raluca Moianu in cadrul unei emisiuni de televiziune la care a fost invitata.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008356 (s)