News Flash:

Iubitul Rihannei a aflat pretul libertatii. Cat a platit artistul pentru a iesi din inchisoare

21 Aprilie 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Iubitul Rihannei

Una calda, alta rece pentru cuplul Rihanna - A$AP Rocky. Linistea celor doi a fost tulburata ieri cand pe aeroportul din Los Angeles au avut loc descinderi de forta pentru a-l aresta pe iubitul lui Riri. Desi parea o farsa, lucrurile au fost cat se poate de serioase, iar A$AP chiar a ajuns intre gratii.


Rihanna si iubitul ei pot rasufla usurati. Dupa ce au avut zi grea in urma arestarii rapperului, cei doi sunt mult mai bine si mult mai linistiti. Rihanna s-a speriat cand si-a vazut iubitul asaltat de catre fortele de ordine. Din fericire, Rocky a stat puain timp dupa gratii pentru ca a avut varianta salvatoare. Pretul libertatii lui nu a fost deloc unul ieftin. Mai exact, pentru ca A$AP sa doarma linistit, la el acasa a trebuit sa plateasca 500.000 de euro pentru eliberare pe cautiune.


Ieri seara, A$AP Rocky se intorcea din Barbados cand s-a produs inevitabilul. O echipa de politisti il asteptau pe rapper pe aeroportul din Los Angeles, acolo unde urma sa aterizeze. Imediat cum a intrat in terminal, Rocky a fost saltat de catre oamenii legii, i-au fost puse catuse si a fost indreptata catre el o arma, tocmai pentru a nu face vreun gest nesabuit. Se pare ca motivul ar fi un incident din 2021, cand rapper ar fi impuscat o persoana de 3-4 ori cu o arma letala, sustin cei de la TMZ. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004931 (s)