News Flash:

Ce a transmis sora lui Cristiano Ronaldo dupa moartea bebelusului sau. Fotbalistul inca nu si-a revenit din soc

21 Aprilie 2022
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ronaldo

Cea mai frumoasa perioada din viata cuplului Cristiano Ronaldo - Georgina s-a transmat intr-un cosmar. Cei doi urmau sa aiba primii copii adusi pe lume chiar e catre Georgina cand s-a intampla nenorocirea. Vedetei i-a murit unul dintre copii la nastere si toate lumea este in starea de soc.

Cristiano Ronaldo si iubita lui, Georgina, nu trec prin cea mai buna perioada. Din nefericire, fotbalistul a anuntat ca unul dintre gemenii lui a murit la nastere.


„Cu cea mai profunda tristete a noastra trebuie sa anuntam moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simti parintii. Doar nasterea fiicei noastre ne da puterea de a trai acest moment cu putina speranta si fericire. 
Vrem sa multumim medicilor si asistentelor pentru ingrijirea si sprijinul acordat. Suntem devastati de aceasta pierdere si cerem intimitate in acest moment dificil. Bebe, tu esti ingerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo pe Instagram.


Atat el, cat si iubita lui, Georgina, sunt devastati de aceasta veste si au solicitat cat mai multa intelegre din partea presei. Georgina astepta cu nerabdare venirea pe lume a celor doi copii, mai ales ca au deja au familie numeroasa. Fanii sunt alaturi de ei si le-a transmis numai mesaje emotionante, dar si de incurajare. Printre acestia, se numara si sora lui Ronaldo, Katia.

„Te iubesc si toata inima mea este alaturi de tine. Dumnezeu sa aiba grija de toate si sa iti intareasca drumul. Ingerasul nostru este in bratele tatalui, iar fetita noastra, care e aici puternica si sanatoasa, ne va invata de fiecare data ca doar iubirea conteaza”, a scris Katia pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006608 (s)