News Flash:

Maurice Munteanu, despre ideea de a deveni parinte. „Imi doream o fetita”

21 Aprilie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu nu vorbeste prea des despre viata personala, dar si atunci cand o face, ii lasa pe toti masca. Juratul de la KanaL D nu si-a pus niciodata viata pe tava in fata publicului si aproape ca poti numara pe deget datile in care acesta a adus in discutie ideea de familie.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda de la noi din tara. Simpaticul jurat de la „Bravo, ai stil!” a realizat cele mai apreciate pictoriale si se poate lauda cu editoriale emblematice in lumea modei. Maurice nu a fost niciodata genul de persoana care sa isi expuna viata privata in public, dar nici nu a fugit de asumare atunci cand a fost pus in fata faptului implinit

Atunci cand vine vorba despre proiectarea familiei in viitor, Maurice este foarte sigur de ceea ce vrea. Juratul nu se fereste sa o spuna cu voce tare, chiar daca poate fi judecat de catre cei in jur. Intrebat despre cum s-ar fi vazut in ipostaza de tatic, Maurice Munteanu a raspuns simplu:

Mi-ar fi placut sa am o fetita. Acum nu imi mai doresc un copil. Ma concentrez pe copiii prietenilor mei. Acum este mult prea tarziu. Mi-as pierde rabdarea mult prea repede. Am pierdut acest tren. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa ai copii. Apreciez o femeie care spune ca nu e facuta sa aiba un copil decat sa fie crescut cu niste bone. Prefer sa fie asumat si sa spuna, da, nu e pentru mine. Da, nu regret!"

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005534 (s)