News Flash:

Lovitura dura pentru familia Clejanilor. Fulgy, fiul lor, a fost condamnat la inchisoare. Ce pedeapsa trebuie sa ispaseasca

21 Aprilie 2022
658 Vizualizari | 0 Comentarii
Fulgy

Fulgy este subietul principal in cadrul unui dosar penal deschis de un service auto din zona Cotroceni. Mai exact, se pare ca aceasta a refuzat sa achite o polita RCA in valoare de 600 de euro.

Acuzatia continua sirul deschis inca de anul trecut, atunci cand Fulgerica a fost acuzat ca ar talharit un jurnalist. In loc sa-l pedepseasca dur, autoritatile au decis sa ii ameninte cu internarea la psihiatrie. Din pacate, nu s-a intamplat nimic concret, iar acum, Fulgy, este din nou in atentia organelor competente. Azi, fiul Clejanilor si-a aflat sentinta.

 ”Condamna pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de talharie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in oricare alte functii publice, pe durata de 3 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari. (…)
Instanta suspenda sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de inchisoare aplicata inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arata in decizia instantei.

Obliga inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei catre partea civila Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

In temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obliga inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare catre stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmaririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arata in sentinta magistratilor de la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006521 (s)