News Flash:

Sase staruri de peste Ocean care s-au casatorit cu cei mai mari fani ai lor

10 Septembrie 2021
590 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim Kanye

Dragostea vine când nu te aştepți. Sună a vorbă din bătrâni, dar pentru 6 celebrități a funcționat perfect. Au fost "lovite" de Cupidon şi a început povestea. E drept, nu toate relațiile au funcționat, dar rămâne povestea ce poate fi spusă nepoților.

Dragostea are regulile ei nescrise, dar asta nu înseamnă că unele nu sunt încălcate. În dragoste și în război totul este permis, așa că unele vedete au coborât de pe piedestalul pe care erau urcate și au pus marea întrebare sufletelor pereche care, țineți-vă bine, erau chiar din rândul fanilor.

Despre vedete se crede că au o viață amoroasă foarte tulbure. Bine, probabil pentru că aşa şi e! Dar mai sunt şi excepții. Uite aici o listă cu artişti care s-au căsătorit cu fanii lor. Iar majoritatea mariajelor au şi rezistat.

Tom Cruise și Katie Holmes. Katie obișnuia să le spună colegilor ei despre crush-ul ei, nimeni altul decât actorul din Top Gun. Katie avea posteze cu Tom Cruise și a spus de multe ori că a visat că se va căsători cu el. Și boom, visul a devenit realitate!

Mariah Carey și Nick Cannon. Crescând cu muzica ei, sigur Nick s-a considerat cel mai noroc om de pe planetă atuni când idolul lui a spus ”da!” în fața ofițerului de stare civilă. Din păcate, mariajul lor nu a durat prea mult.

Wiz Khalifa și Amber Rose. Cei doi aveau un crush unul pe celălalt cu mult timp înainte să se căsătorească. Amber era mare fană, dar, din păcate, relația lor nu a rezistat prea mult.

Justin și Hailey Bieber. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Hailey făcea parte din gangul fetelor topite după Justin. Modelul mergea la concertele lui și se pare că a meritat fiecare bilet plătit pentru că acum ocupă locul din dreapta artistului.

Fergie și Josh Duhamel. Josh nu s-a putut abține și a recunoscut că Fergie este crush-ul lui, fix înainte ca artista și trupa din care făcea parte, Black Eyed Peas să urce pe scenă la show-ul Las Vegas. Nu riști, nu câști, iar Josh a fost norocosul care a cucerit-o definit pe Fergie. Cei doi s-au căsătorit în 2009, iar 10 ani mai târziu au divorțat.

Kim Kardashian și Kanye West. După ce a văzut o poză cu Kim și Paris Hilton, Kanye a început să întrebe dacă știe cineva cine este "Kim Kar-dijon". Rapperul nu doar că a reușit să afle cine este, dar s-a și căsătorit cu ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)