News Flash:

Raluca Badulescu a facut o concurenta sa planga a doua editie de Bravo, ai stil. ”N-am nicio atractie... ”

10 Septembrie 2021
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Ruxi

In cadrul emisiunii Bravo, ai stil! spiritele s-au incins inca din prima editie, iar daca fetele au avut vreodata gandul ca totul este mai usor pentru ca sunt vedete, s-au inselat. Chiar daca le-au dat voie cu stilist, membrii juriului nu se lasa convinsi cu una, cu doua si sunt mai drastici ca niciodata. Tocmai plecand de la premisa ca se cunosc si ca activeaza in acelasi mediu, Raluca Badulescu nu se fereste nicio clipa sa spuna ce are pe suflet si sa le critice pe concurente, acolo unde este cazul.

Raluca Badulescu tuna si fulgera sezonul asta la Bravo, ai stil! Jurata vrea sa fie mai dura ca niciodata pentru ca are de gand sa transforme fetele in adevarate stapane ale stilului, iar asta s-a vazut deja. Desi fiecare are deja cate o favorita, dar nu spune cu voce tare asta, Raluca a decis sa fie prima care da cartile pe fata si in editia de seara trecuta a facut o concurenta sa planga pentru prima data. Este vorba despre Ruxi, cunoscut in online datorita momentelor amuzante pe care le posteaza pe contul ei de Instagram. Ruxi si-a dezamagit colegele cu felul ei de a fi, iar acestea nu au ezitat nicio secunda sa sara asupra ei si sa ii spuna ca se asteptau sa fie la fel de amuzanta si de energica ca pe Instagram. In apararea concurentei a sarit Raluca Badulescu care a spus, poate, cele mai sincere cuvinte ale serii.

”Nu mi-ai placut, n-am simtit nicio atractie vis-a-vis de tine. Constat dupa doar 2-3 ore ca esti cu totul alta persoana. Esti o tipa foarte sensibila. Tu, toate gesturile astea, vin din alta parte a ta. Cred ca ai multe povesti. Daca vrei, suntem aici pentru tine. Esti splendidissima.", a spus Raluca

"E o idee foarte buna sa vin ca pe internet, insa le distrug, o sa plece toate plangand. Gata, urmatoarea editie o sa fiu fix ca o combinatie de Poor People cu Ruxi de pe internet.'Ba, esti proasta!'. Nu, nu o sa zic asta. Dar o sa zic: 'Tinuta este oribila, vomit!", a declarat concurenta in apararea ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007054 (s)