News Flash:

Ricky Martin este un sot violent?! Sotul artistului latino a rupt tacerea si a depus plangere la politie

5 Iulie 2022
730 Vizualizari | 0 Comentarii
Ricky

Ricky Martin este protaginistul unui scandal care nu este deloc un plus pentru imaginea lui. De data asta, cel care ii creeaza probleme este chiar sotul lui alaturi de care parea ca traieste o iubire ca-n filme.

Ricky Martin si-a asumat de mult timp orientarea sexuala. Ba mai mult, acesta a fost foarte mandru atunci cand l-a prezentat lumii intregi pe barbatul care il face fericit. Ricky si Jwan se cunosc de mai bine de 10 ani, iar de 6 ani sunt casatoriti. Totul parea ca merge de minune intre ei, dar se pare ca realitatea este alta si a fost scoasa la suprafata de catre partenerul artistului.

Ricky Martin este acuzat de abuzuri domestice si se pare ca deja persoana a depus o plangere in temeiul Legii de Prevenire si Interventie a Abuzul Domestic din Puerto Rico. Desi nu se stie cine este autorul plangerii, fanii cred ca este vorba despre Jwan Yosef. 

„Acuzatiile impotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protectie sunt complet false si fabricate. Suntem increzatori ca atunci cand faptele adevarate vor fi dovedite in aceasta chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin indreptatit”, au declarat reprezentantii lui Ricky Martin pentru People.

Intre timp, autoritatile sunt de alta parere. „Confirmam ca politia din Puerto Rico este in proces de a depune un ordin de protectie, in conformitate cu Legea 54, emis impotriva domnului Enrique Martin”.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008564 (s)