News Flash:

Jador s-a revoltat pe festivalul de manele organizat la Cluj. Ce spune colegul lui de breasla, Nicolae Guta

4 Iulie 2022
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Festivalul „One Festival” s-a desfasurat weekendul trecut in comuna clujeana Camarasu si a fost prezentat de organizatori drept primul festival de manele din Romania.


La eveniment si-au confirmat participarea Nicolae Guta, Jador, Aza sau celebrul Raba, au mai precizat organizatorii.

In prima zi a cam lipsit publicul aproape in totalitate, relateaza presa locala si se vede si din filmuletele aparute pe unele conturi de socializare.

Presa locala a speculat ca Nicolae Guta trebuia sa urce pe scena, dar a refuzat fiindca nu s-a strans nimeni pe pajistea unde se organizeaza concertele de manele.

In replica, Guta a iesit cu o postare in care dezminte ca a lipsit sau ca intentioneaza sa lipseasca de la festival. Guta a precizat ca „are deja ceva la bord” si ca e pus pe distractie.



„Tin sa anunt ca astazi voi fi prezent la Camarasu, sa nu va faceti probleme… Probabil ca sunt unii nebinevoitori, anunturi fale pe Facebook, pe retelele astea de socializare, dar eu azi sunt la Camarasu cu toata formatia, si bineiteles si cu Nicoleta (fiica lui – n.red.). Deci eu nu trebuia sa cant nici aseara, nici maine, fix azi e ziua in care trebuie sa cant si voi fi prezent. Va astept sa veniti in numar cat mai mare, sa facem show, am nevoie de voi ca de aer…” a comentat Guta pe contul sau de facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004442 (s)