News Flash:

Lidia Buble conduce in continuare masina de la Razvan Simion, dar se afiseaza cu Horatiu Nicolau

4 Iulie 2022
470 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia

Lidia Buble face cucerire dupa cucerire. Dupa ce i-a spus adio actorului cubanez, Lidia are acum un nou iubit, unul cu 30 de ani mai mare decat ea. Fara sa ii pese de ce ar putea sa spuna cei din jurul ei, Lidia a inceput sa se afiseze cu noua ei cucerire peste tot.

Lidia Buble a trecut prin multe schimbari la finalul acestui an. Artista a lansat piesa noua, are propriul ei parfum, iar pe partea sentimentala se pare ca lucrurile revin la normal. Dupa ce s-a despartit de Harlys Becerra, vedeta a pus imediat ochii pe o alta vedeta de la noi si se pare ca astrele s-au aliniat in favoarea lor.

”In momentul in care ceva nu functioneaza eu sunt de parere ca trebuie sa punem stop, niciodata nu exista un singur vinovat, vina e de ambele parti. Distanta e o problema, distanta intr-o relatie nu e cel mai bun lucru. Nu cred ca asta conteaza, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasa. E un om cu care tin legatura, e un om frumos de la care am invatat foarte multe lucruri. Eu intotdeauna am ramas in bune relatii cu fostii parteneri, suntem oameni, niciodata nu ne-am dat in cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este si cu Razvan. Sunt un om foarte asumat care isi asuma fiecare decizie”, a spus Lidia. 

Noua cucerire a Lidiei Buble este Horatiu Nicolau, un cunoscut om de afaceri in varsta de aproape 60 de ani care este divortat. Acesta este fostul patron Telesport, preluat de Realitatea in 2008. De asemenea, el detine si aplicatia Twelp, care le ofera soferilor asistenta specializata atunci cand au probleme tehnice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)