News Flash:

Dan Negru are o noua emisiune la Kanal D. Ce se va intampla cu „Jocul cuvintelor”

4 Iulie 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru prezinta „Tu urmezi', la Kanal D. Dupa mai bine de 20 de ani petrecuti la Antena 1, in care a reusit sa scrie istorie cu emisiunile de Revelion, Dan Negru a decis sa faca o schimbare. Astfel, prezentatorul a semnat cu Kanal D pentru proiectul  „Jocul cuvintelor', un quiz show care le va pune mintea la contributie telespectatorilor.

Totusi, nu este singurul proiect pe care Dan Negru l-a acceptat. In urma cu putin timp, s-a aflat ca acesta va prezenta „Tu urmezi', un adevarat spectacol de televiziune, ce imbina entertainmentul, cunostintele de cultura generala si tensiunea unui concurs cu miza uriasa. Iata declaratiile facute de vedeta de televiziune despre noua sa emisiune de la Kanal D!

Prezentatorul a facut si primele declaratii despre noul proiect in care este implicat si spune ca este ceva unic in Romania.


„Pentru prima data in Romania o sa vedeti ceva ce pana acum parea de necrezut: oameni asteptand la coada la cultura generala. Marele anunt pe care vrem sa-l facem e ca astfel de oameni exista in Romania si ca o sa-i vedeti la televizor, la Kanal D', a declarat Dan Negru.

„Tu urmezi!' este un game show in care concurentii stau la coada, pe scena, pentru a raspunde, unul cate unul, unor intrebari de cultura generala, sub presiunea timpului. Acesta trebuie sa raspunda corect la trei din patru intrebari, iar daca raspunsul la doua intrebari e incorect, urmatorul in rand ii va lua imediat locul. Pe cat de repede poti sa castigi, pe atat de usor poti sa pierzi. De-a lungul desfasurarii concursului apar tot felul de provocari pentru concurenti, acestea punandu-le la incercare cunostintele, perspicacitatea si viteza de reactie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)