News Flash:

Cine este femeia ucisă de rechin în Egipt. Abia acum s-a aflat adevărul despre româncă

5 Iulie 2022
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
FE0801FC D1EB 4F75 B967 CB415C082D30

Tragedia din Egipt a șocat pe toată lumea. Românca plecată în excursie a avut parte de un sfârșit tragic în țara în care ar fi trebuit să aibă parte de distracție pe cinste. Noi detalii ies acum la iveală, care pot schimba complet cursul anchetei.

În ce domeniu lucra românca ucisă de rechin

Noi detalii ies la iveală despre românca ucisă de rechin într-o stațiune din Egipt. Se pare că femeia se numea Roxana Donișan, avea 40 de ani si era suceveancă, așa cum informează Monitorul de Suceava. De altfel, ea lucra ca funcționară la Direcția de Finanțe și își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru că voia să petreacă mai mult timp în vacanță.

La scurt timp după incident, ambasada a făcut toate demersurile necesare și a identificat și anunțat familia femeii ucise în mod tragic. De atunci, nimeni nu a mai solicitat și alte informatii, dar autoritățile le stau la dispoziție apropiaților femeii care au nevoie de ajutor.

„De asemenea, având în vedere că acest incident este al doilea de acest gen în ultimele două zile care implică atacuri de rechin, MAE recomandă cetățenilor români care se află în Egipt sau urmează să călătorească în această țară în scop turistic să urmeze sfaturile și recomandările autorităților locale în ceea ce privește zonele sigure de recreere și înot în mare”, se arată în comunicatul MAE.

Românca, ucisă de cel mai rapid rechin din lume

Roxana Donișan a avut parte de un sfârșit tragic și nicio șansă să se salveze. Rechinului Mako, despre care autoritățile egiptene spun că a omorât-o pe femeie, este extrem de rapid și atacă cu o rapiditate extraordinară.

Este considerat cel mai rapid rechin din lume și poate ajunge chiar și la 600 de kilograme, iar femeile sunt mai mari decât masculii. Mako este numit și rechinul mackerel și are lungimea corpului de până la 4,3 metri, fiind un adevărat ucigaș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007106 (s)