News Flash:

Despartirea socanta in showbiz. Cine este vedeta care si-a parasit iubitul actor fara nicio explicatie

5 Iulie 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
despartire

Iulia Vantur parea ca este indragostita pana peste cap de iubitul ei de la Bollywood. Nici nu este de mirare ca ar fi fost dispusa sa faca orice pentru el, avand in vedere ca viata ei s-a schimbat radical de cand a plecat din tara. Acum, Iulia cutreiera lumea-n lung si-n lat de cand a inceput sa cante muzica bollywoodiana, iar de curand s-a intors pe plaiurile mioritice.

Iulia Vantur si Salman Khan au socat lumea cu cea mai recenta veste. Cei doi nu mai formeaza un cuplu de luni bune, iar cea care a pus punct relatiei a fost chiar romanca. Cei doi nu mai locuiau impreuna de ceva timp, dar abia acum a iesit la iveala acest detaliu.

„Iulia si Salman Khan s-au despartit in urma cu cateva luni, dar mai pastreaza legatura pentru documentarul realizat de aceasta despre viata lui”, a marturisit pentru playtech.ro o sursa din apropierea vedetei.

Ba mai mult, Iulia Vantur a postat un mesaj in care dadea de inteles ca viata nu mai este la fel de roz langa actorului de origine indiana.

„Poate ca nu mai e momentul sa te gandesti la iubire, ci sa te gandesti la tine. Poate ca acesta este momentul in care esti provocat sa fii propriul tau salvator. Sa fii propriul tau loc sigur. Poate ca in acest moment ti se reaminteste ca oamenii care au plecat nu au facut decat sa te conduc aici.

Iar aici esti in regula cu tine, te reconstruiesti, te adaptezi, te repair si iti recuperezi toate bucatile cu care i-ai lasat sa plece. Acelasi tip ce iubire pe care ai oferit-o intotdeauna celorlalti. Aici nu-ti grabesti inima, nu depinzi de o alta fiinta umana pentru a o repara. In schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci”, a scris Iulia Vantur, care-si va face, in curand, si debutul intr-un film indian.

Acum, Iulia este mult mai concentrata asupra carierei si a primit deja primele propuneri la noi in tara.

„Da, din nou in Romania, pentru ca-mi place sa revin. Mai ales dupa pandemie, mi-am stabilit un target, sa vin cat mai des, sa petrec timp cat mai mult cu familia, cu prietenii in locurile acestea, in care am trait. Am strabatut toata America, am avut un turneu in Statele Unite, am fost in noua orase importante, publicul ne-a primit cu multa dragoste.

Isi doreau un concert live si si-au revarsat cred toata bucuria asupra noastra. Mi-a placut mult de tot. Apoi am fost la Cannes, la Londra”, a marturisit aceasta pentru impact.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006328 (s)